Geen trainingen tot en met 18 november

Gisteravond heeft het kabinet weer nieuwe informatie gegeven en verdergaande maatregelen aangekondigd waardoor leden vanaf 18 jaar en ouder vanaf vandaag nog maar met slechts maximaal 2 personen per groep mogen trainen. Een goede begeleiding voor onze jeugdleden wordt daarmee ook steeds moeilijker.

Onze regio kenmerkt zich momenteel als één van de regio’s met zeer veel besmettingen. Ook zien we dat op de verschillende scholen om ons heen het aantal besmettingen enorm zijn toegenomen.

Aangezien wij het als vereniging heel belangrijk vinden dat iedereen in goede veiligheid kan sporten, hebben wij moeten besluiten om tot en met woensdag 18 november alle trainingen voor zowel jong als oud te annuleren.

De versterkte maatregelen van de overheid gelden in principe voor een periode van twee weken. Wij zullen nadien kijken of we weer op de wijze zoals we laatstelijk hebben gehanteerd verder kunnen.

Hoewel wij erkennen dat sport zeer belangrijk is, willen wij alle risico’s voor onze leden en naasten zoveel mogelijk beperken.

Hopelijk kunnen we vanaf donderdag 19 november weer een balletje gooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *