ALV 13 november 2023

Op maandag 13 november a.s. zal om 20.00 uur in de Waterkanten de Algemene Leden Vergadering van BV Lisse worden gehouden.
Alle ereleden, leden van verdiensten en leden zijn van harte uitgenodigd.

Naast het gebruikelijke verslag zal nadrukkelijk worden stilgestaan bij de financiële zaken van de vereniging en de contributie. Ook zal aandacht zijn voor het takenbeleid en de noodzaak voor vrijwilligers.

Enkele aanpassingen in takenrooster

Er zijn enkele kleine aanpassingen gemaakt in het takenschema
Controleer even of deze wijzigingen voor jou van toepassing zijn.

klik hier voor het nieuwe rooster.

presentatie spelregels

Afgelopen dinsdag heeft Jan (speler heren 1) een korte presentatie gegeven over de spelregels en het spelregelbewijs.

Bij die uitleg is gebruik gemaakt van materiaal van de NBB. Dit materiaal is hier te vinden.

Voor meer informatie over de spelregels kun je ook terecht op de site van de NBB. klik hier.

Takenlijst 1e seizoenshelft 2023-2024

De taken voor de 1e seizoenshelft 2023-2024 zijn ingedeeld door onze technische commissie en het wedstrijdsecretariaat. klik hier voor het schema.

Indien je een taak niet kan uitvoeren dan dien je zelf voor vervanging te zorgen.
Zie daarvoor tevens ons takenbeleid op onze site.

kledingactie Costa Rica

Een aantal studenten Sportkunde op de Haagse Hogeschool volgen een stage in Costa Rica om kinderen en jongeren een veilige toegang tot sport te geven. Centraal daarbij staat het benutten van talenten, sociale vaardigheden ontwikkelen, gezondheid verbeteren, maatschappelijke problemen bespreekbaar maken en sociale cohesie in de wijken te bevorderen. Een goed initiatief menen wij. Helaas beschikken veel scholen en verenigingen daar niet over kleding. Onze vereniging heeft aan dit project een mooie bijdrage kunnen leveren door de nodige tenues te schenken. Dank aan de initiatiefnemers.

einde seizoen 2022-2023

Met de kampioenswedstrijd van Dames 1 op zaterdag 6 mei jl. is officieel een einde gekomen aan het basketbal seizoen 2022-2023.

Ook het trainingsschema zal worden aangepast.
Tot en met het eind van deze maand zal alleen nog maar training gegeven worden op dinsdag.

Wil iedereen alvast 22 augustus 2023 omcirkelen in de agenda. Dan starten in ieder geval de trainingen voor het seizoen 2023-2024

Dames 1 kampioen

Onze Dames 1 is kampioen geworden. In het Koning Willem Alexander sportcomplex moest een beslissingswedstrijd gespeeld worden tegen The Challengers. De ploeg van Nanno, dit keer met interim coach Metin, gaven het aanwezige publiek een prachtige voorstelling met enkele schitterende aanvallen en uitstekend basketbal.  Al met al een verdiende 41-47 overwinning. Dames gefeliciteerd!