vrijwilligers

Om te kunnen basketballen is het noodzakelijk dat alle leden hun steentje bijdragen. Niet alleen door inzet op de training en wedstrijden maar ook daarbuiten.

BV Lisse heeft heel hard vrijwilligers nodig die onze vereniging draaiende gaan houden.

Wil jij helpen, vul dit google-formulier in en draag bij aan het voortbestaan van onze mooie vereniging

Vrijwilliger binnen BV Lisse (google.com)

 

Maar wat houden de taken nu precies in?

Trainers en coaches:
De trainers en coaches begeleiden de teams tijdens de trainingsavonden en wedstrijddagen. Alleen of samen, het maakt niet uit. Samen met het team beter worden en gezelligheid, daar draait het om. Natuurlijk is basketbal kennis handig maar zeker niet noodzakelijk. Met enthousiasme kom je al een heel eind.

Bestuur en commissies:
Het bestuur en de commissies vormen het kloppend hart van de vereniging op de achtergrond. Zij vormen het dagelijks bestuur of organiseren bijeenkomsten en denken mee over de toekomst van de vereniging.
–  Het bestuur is de dagelijkse leiding van de vereniging, zij bewaken de financiën, zorgen voor veilig sporten en houden ook voor de toekomst.
–  De technische commissie regelt de teams, trainers en coaches. Zij zorgen voor de basketbal inhoud van de vereniging.
–  Wedstrijdsecretariaat is belast met de organisatie van de wedstrijden en het contact daarover met andere verenigingen
–  De sponsorcommissie zoekt naar manieren om de contributie laag te houden middels het aantrekken en behouden van sponsoren.
–  Activiteitencommissie regelt alle leuke evenementen die we met de vereniging kunnen doen.

Belangrijk is om te melden dat wij een kleine vereniging zijn en dat ieders inzet belangrijk is. Verwacht niet dat je elke maand de nodige uren kwijt bent. Integendeel. Vele handen maken immers licht werk.

Wist je ook dat deelname aan sommige commissies of het bestuur de mogelijkheid geeft op vrijstelling van wedstrijdtaken?