Aanmelden BV Lisse

Leuk dat je lid wordt bij BV Lisse. Meld je aan via het onderstaande formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wanneer je nog nooit eerder gebasketbald hebt, is het raadzaam om eerst alleen te trainen, voordat je wedstrijden gaat spelen. Het is namelijk belangrijk dat je eerst de basis onder de knie krijgt. 

Ben je zo goed, of heb je aanleg voor het spelletje, dan kunnen we kijken of we je direct of in de loop van het seizoen in een team kunnen plaatsen. 

Indien je je aanmeldt voor wedstrijd speler wordt altijd in overleg met de technische commissie, de trainers en coaches bepaald in welk team je wordt ingedeeld. Het zou namelijk kunnen zijn dat je niet direct aan wedstrijden kunt meespelen omdat het maximaal aantal teamleden is bereikt. Als je 14 jaar of ouder bent en aan competitiewedstrijden deelneemt moet je in het bezit zijn van het Spelregelbewijs.
Je kunt ervoor kiezen om alleen te trainen of om ook wedstrijden te spelen. De trainer bekijkt welk team het meest geschikt is voor nieuwe leden.
Ik ga ermee akkoord dat BV Lisse mijn adresgegevens gebruikt voor het versturen van e-mailings (de adresgegevens worden niet gedeeld met derde partijen)
Ik ga ermee akkoord dat BV Lisse mijn naam/de naam van mij/mijn kind (indien kind onder 18 jaar lid is) gebruikt in wedstrijdverslagen of andere berichten voor online en/of social media
Ik ga ermee akkoord dat BV Lisse foto’s/foto’s van mij/mijn kind (indien kind onder 18 jaar lid is) gebruikt wordt in wedstrijdverslagen voor online en/of social media