Welkom bij Basketbal Vereniging Lisse

Ruim 100 leden maken BV Lisse tot mooie, gezellige en sportieve basketbal vereniging.
Er zijn 2 senioren herenteams en 1 damesteams en  6 trainingsteams voor de jeugd.

Goede resultaten en meespelen in een zo hoog mogelijke competitie is een van de doelen van onze vereniging. Maar niet zonder de nodige gezelligheid! Wil je alleen meetrainen en geen wedstrijden spelen? Ook dat kan.

Covid-19 protocol

Het basketbal seizoen 2020/2021 gaat per 1 september 2020 van start. Vanwege de COVID-19 pandemie zijn er maatregelen waaraan we ons moeten houden. Deze maatregelen zijn in lijn met de sportprotocollen van NOC*NSF en de NBB. De protocollen van Sportfondsen Lisse, de NOC*NSF, de NBB en de RIVM maatregelen gelden te allen tijde. De maatregelen kunnen op elk moment aangepast worden, let hierop! Wij houden jullie op de hoogte. Kijk hier voor het volledige protocol.

Update per 18 november

Door de positieve(re) berichten kunnen we gelukkig weer beginnen met de trainingen. De trainingen van de U10-U12, U14 en U18 kunnen op de gebruikelijke wijze doorgang vinden. Zij mogen ook onderling trainingswedstrijdjes spelen. De trainingen voor de U10-U12 en U14 zullen dinsdag 24 november 2020 weer van start gaan. De U18 kan zelfs aanstaande donderdag al beginnen.

Kijk hier voor meer informatie.

gratis-meetrainen

homepage onderin