3 tegen 3 toernooi bij Racing Beverwijk

racing beverwijk 3tegen3Op zaterdag 30 april vindt voor de zevende maal een 3 tegen 3 toernooi plaats in sporthal Beverwijk (de Walvis). Het toernooi start rond 13.00 uur en loopt door tot ongeveer 19.00 uur, waarbij de jongste spelers starten en de oudere spelers meer naar de avond spelen.

Na afloop is een feestavond waar een ieder van harte welkom is. En als traditie is er voor de poule winnaar een overheerlijke slagroomtaart en een beker.  Ook worden tussen de wedstrijden door een 3 punt schieten wedstrijd gehouden.

Wil je meedoen met je team? Regel het via je coach! Het inschrijfgeld bedraagt EUR 7,50 per team.

Meer informatie over het toernooi vind je hier.

Inschrijven kan op de website van het toernooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *