In Memoriam Joost van Sambeek

Op dinsdag 15 maart hebben wij met grote verslagenheid moeten vernemen dat Joost van Sambeek op 61-jarige leeftijd in alle vroegte en geheel onverwacht is overleden.

Joost was één van de gezichten die onze vereniging kleur geeft. Basketbal liefhebber en lid sinds 1985. In de jaren ’90 langdurig speler van ons Heren1 team dat zelfs uitkwam in de Topsportliga en waarvan nog steeds veel spelers deel uitmaken van onze vereniging. Sinds jaar en dag deelnemer en betrokken bij de recreanten totdat de soul uit zijn knieën was verdwenen. Ook was hij organisator en groot gangmaker van de succesvolle Recreanten-A borrels waarbij hij de gezelligheid van de avond veelal aanvulde met zijn muziek.

Joost zal worden gemist maar wel voor altijd in onze gedachten zijn.

Onze gevoelens van medeleven gaan uit naar zijn nabestaanden en vrienden. Wij wensen in het bijzonder zijn partner ontzettend veel sterkte toe in deze moeilijke tijd en bij het verwerken van dit grote verlies maar troosten ons in de wetenschap dat zij zal worden bijgestaan door verschillende oudgedienden binnen onze vereniging.

Bestuur BV Lisse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *