Covid 19 protocol per 1 september

Het basketbal seizoen 2020/2021 gaat per 1 september 2020 van start. De komende tijd gaan we gebruik maken van de faciliteiten in Sportcentrum De Waterkanten. Vanwege de COVID-19 pandemie zijn er maatregelen waaraan we ons moeten houden. Deze maatregelen zijn in lijn met de sport protocollen van NOC*NSF en de NBB. De protocollen van Sportfondsen Lisse, de NOC*NSF, de NBB en de RIVM maatregelen gelden te allen tijde. De maatregelen kunnen op elk moment aangepast worden, let hierop! Wij proberen jullie steeds zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Het volledige protocol lees je hier.

Wij verzoeken iedereen om elkaar aan te spreken op de regels. Vanzelfsprekend op vriendelijke en beleefde toon.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *