Trainingen in juli en augustus

De regering heeft per 1 juli de corona maatregelen verder versoepeld waardoor binnensporten weer mogelijk is. Na groen licht van de Gemeente en Sportfondsen mogen we weer trainen. Omdat voor velen het basketbal gevoel kriebelt en de zomervakantie anders zal zijn dan normaal bieden wij ruimte om weer  te gaan basketballen.

We starten dinsdag 7 juli a.s. in de Waterkanten met de groepen senioren, recreanten en u16 tot en met u22. Voor de jongere jeugd wordt in overleg met de TC en de leden gekeken op welke manier ookzij nog gaan basketballen. Wij hopen hier zo snel mogelijk duidelijkheid over te hebben.

Voorlopige schema:
dinsdag
19.15 uur tot 20.45 uur : dames 1 en u16/u20
20.45 uur tot 22.15 uur: recreanten, heren 1 en 2, u22

Ook op de donderdag zal weer ruimte zijn om te spelen. Die indeling wordt nog gemaakt in overleg met Sportfondsen.

Let op!
Hoewel het aantal besmettingen flink is afgenomen is het corona virus nog niet verdwenen. Dat betekent dat we rekening moeten houden met de maatregelen.
De training kan gewoon zoals gebruikelijk plaatsvinden, echter zowel voor als na de trainingen gelden de bekende regels van het anderhalve meter afstand houden. De kleedruimtes blijven gesloten, dus iedereen komt  in zijn/haar trainingsoutfit naar de Waterkanten. De kantine van Sportfondsen zal wel open zijn. Ook daar gelden natuurlijk wel alle corona regels. Verder volgen we alle instructies die gegeven worden door Sportfondsen.

Bij klachten of twijfel, blijf je thuis. hoe graag je ook wilt sporten. We willen iedereen gezond en fit aan het nieuwe seizoen laten beginnen.

Meld je aan/af via de appgroep
Om een goede inschatting te houden van de aanwezigen bij de trainingen is het belangrijk om contact te houden. Dat betekent dat je je aan of afmeldt voor de training via de trainingsappgroep van je team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *