Basketbaltoernooi in Lisse groot succes

BV Lisse was zondag 31 maart gastheer voor veel basketbalteams uit de hele regio. Met wel tien teams werd het een heel leuk basketbaltoernooi waarbij kinderen van tien jaar en jonger veel hebben geleerd en veel plezier hebben beleefd. De twee teams uit Lisse hebben samen drie van de vier wedstrijden gewonnen.
Verder zorgde de vele familie en vrienden voor volle tribunes en een geweldige sfeer.
Het was mooi om te zien hoe vrijwilligers van de basketbalvereniging Lisse zich hebben ingezet voor het opbouwen en afbouwen van de zaal, als scheidsrechter en voor de klok en zaalleiding. Daardoor liep de organisatie super gesmeerd. Dank voor iedereen die heeft geholpen en dank aan alle teams voor het bezoek aan de Waterkanten.
We zien dat basketbal onder kleine kinderen steeds populairder wordt. Voor iedereen geldt dat gratis drie keer kan worden meegetraind om te zien of basketbal ook voor jou leuk is. Dit seizoen duurt tot de meivakantie. Het nieuwe seizoen begint in september weer.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *