Siebe is Rookie van de maand oktober

De eerste Rookie van de maand van het seizoen 2018-2019 speelt in de MU16. Siebe Bodde speelt al jaren bij BV Lisse en is altijd actief tijdens de training. Volgens zijn coach heeft hij de titel verdiend omdat hij aanbood teamcaptain te zijn terwijl de rest van het team zich stil hield. Hij denkt als captain actief mee over de opstelling en spoort de andere jongens aan om in te spelen. Hij durft teamgenoten aan te spreken op hun gedrag en blijft positief. Ook als het moeizaam gaat!

As. zaterdag 13 oktober zit Siebe om 17.45 op de bank bij Heren1 tijdens hun thuiswedstrijd. Dinsdag werd hij na zijn training verrast met zijn benoeming door Allard de Jong, die net als Siebe center speelt in zijn team.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *