Trainingstijden 2017-2018

Vanaf 29 augustus gaan we weer trainen. Door de grote groepen U16 en U18 en het vertrek van Lisanne was het een uitdaging om het trainingsschema compleet te krijgen. Daarom hebben we een voorlopig trainingsschema opgesteld.

Hieronder staat wie de trainers zijn van de verschillende groepen. De trainingstijden kun je hier terugvinden.

 

U8-U10: Erik en Debbie Prins
U12-U14: Stefan Vos
U16-U18: Thomas Vos en Stefan Vos
H1-H2: Maurijn Spierenburg

Hulp gezocht bij de trainingen
Zoals jullie zien ligt er een grote taak bij een beperkt aantal mensen. Daarom zoeken we enthousiaste leden, oud-basketballers of ouders die de trainers een handje willen helpen. Lijkt je dat wat? Mail dan naar info@bvlisse.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *